26 okt. 2008

Va skönt det är å va lite ledig nu ...


Nu har jag jobbat några hektiska men mycket roliga dagar. Ska bli riktigt skönt att vila sig lite imorgon. Njae, vila vet jag förstås inte ... tydligen behöver jag (för det finns ju inga måsten) måla säger regeringen. Jahaja, visst, varför inte, har ju både beställningsjobb och en mängd käcka möbler som ska målas till butiken. Jodå, den är på gång minsann. Har pysslat länge med den ikväll men sen blev jag så trött på att springa o mäta allt vi inte mätt hittills. Klockan är ju mycket för en hårt arbetande 38åring!

I väntan på att bli målat ligger en tjusig virkad duk på tvrumsbordet. Det stackars bordet är ganska slitet nu och behöver få sig en omgång minsann. Längtar efter att få tid till att måla det vitt. Älskar formen på det ... det får ni se sen när jag väl kör igång. Jag har fina korgar UNDER bordet så VARFÖR åker dessa förbaxxxxde apparater upp på mitt bord så fort jag vänder ryggen till?? Tydligen är det alldeles för jobbigt att böja sig ...



Här är mitt senaste lilla stilleben (något överdrivet kanske) och den eländiga sladden syns ju för jag 'råkade' visst dra lite i tapeten när jag målade i hallen. Till vänster skådas dörrkarmen i shabby chic stil (grundmålad) .. även ytterdörrens insida har samma effekt. I snart 5 månader har den stackars dörren sett ut så, det är ju faktiskt meningen att den ska målas. Fast karmen kanske får förbli shabby?


Vad tycks om min älskades första egenhändigt snickrade skåp då? Det tog en stund, och jag fick stå till tjänst med vissa mått och tankegångar när det gällde logiken (nej, LOGISTIKEN menar jag naturligtvis), men annars gjorde han minsann allt själv. Jag är jättestolt över honom för jag tycker att det blev väldigt fint. Gamla plankor från grannen användes och allt är endast ihopsatt med träplugg och lim, förutom gångjärnen då alltså som förövrigt ska målas nån dag.


Här kommer min favorit ängel just nu! Visst är hon fin va?
Det är väl bäst att man går o knyter sig så man får nåt gjort imorgon på 'vilodagen' :)
Ha en go måndag!

Kramar Malin
ps. Jag har nu lagt till min blogg i Vallentuna på bloggkartan.se

21 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

det är du verkligen värd!!

kul det var att ses i lördags, nästan som att träffa en kändis ju!!

Gjorde ett litet inlägg om er fina butik!

kram o godnatt!
A-C

Anneli sa...

Så mycket fint som vanligt - Altid kul att glo in här - man får lite tips och idéer- Hoppas du får sova gott nu när ni jobbat så hårt..
Sov Gott och Kramar/Annelie

Anneli sa...

Läste förästen inlägget hos A-C om att ni träffats - måste vara kul att träffa som man pratat med på Bloggen... ;)
Kram/Annelie

Home No.1 sa...

Hej svejs...vilket fint skåp, sånt skulle jag också vilja ha!har faktiskt ett par gamla fönster kanske ska försöka få till någt=)Tack för tipset!Mina satsbord är gamla men jag har målat dem de var guldiga förr och spegeln är gammal ram men jag tror tyvärr att glaset är utbytt...kram Annica.

Floras Kulle sa...

Oj, vad ni kämpar på! Vad spännande med nätbutiken, det är ju en kanonidé. Försökte mig på att bygga upp en "riktig" nätbutik i veckan, men körde helt fast. En blogg är man ju van att hantera, och så kan man få den att se ut som man vill! Skall bli spännande att se hur er blir när den är klar.
Vilken fint litet skåp han gjorde, din älskling (hi, hi, jag vet hur det är... Man skall hämta verktyg och stå och beundra... då brukar det bli så bra, så bra!)
Ha en fin vecka!
KRAM:
Annette

Home No.1 sa...

ja det tycker jag du ska göra då blir han säkert glad , alltid kul med feedback!Ha en skön måndag du med, måste ta mig i nackskinnet och släpa mig upp i bädden nu....go natt!*ler* Kram Annica.

Floras Kulle sa...

Jag testade E-butik.se, just för att det verkade användarvänligt... Jag brukar inte ge upp, men det gjorde jag faktiskt. Jag sätter förstås det estetiska främst, vill gärna kunna få de färger och den design jag vill på butiken. Den skall vara MYSIG att besöka! Vilken variant testade du? Det finns ju så himla många att välja på.
KRAM
Annette

Stina sa...

Tokfia!:-D Haha...Vilken fint skåp han gjort.

Jasså Maria är en slavdrivare? Ja, jag ska tänka på det tills hon kommer hit. Haha...

Hälsa henne! Kramis Stina:-)

Huset på kullen sa...

Vilket fint skåp. Man kan ju tro att det är hundra år gammalt =)

Det är så kul att kika in på din blogg, du har så fina inlägg.

Kram Linda

Stina sa...

Ja, han får gärna göra ett till Stina också.;-)
blink blink blink blink.
:-D

Karin Lindström sa...

Hej!
Tack för titten hos mig, och er rara kommentar! Vad trevligt att hitta hit. Jag tittar gärna på er blogg och er andra också. Det är alltid roligt med nya bekantskaper!

Så kreativa ni är! Och tänk att träffa någon som man passar så bra med. Det låter verkligen underbart.

Jag kommer gärna tillbaka, och ni är varmt välkomna till mig!

kram
Karin

Frida sa...

Hej!
Tack för titten hos mig du är så välkomen tillbaka så! Du har en jättefin blogg du med.
Vad roligt att du känner till Ängelholm! Jag har väl blivit lite hemmablind och uppskattar kanske inte staden så mycket som jag borde göra. Men det är verkligen en mysig stad. Då kommer du hit då och då förstår jag med tanke på att dina föräldrar bor i närheten.
Jag återkommer gärna hit igen!
Kram Frida

Huset på kullen sa...

Vita golv är ju så fint, vi tänkte ha det i sovrummet men det klart svart hundhår kommer ju synas bra. Vi som har svarta djur får nog dammsuga lite oftare =)

LillaFlisan sa...

skåpet är UNDERBART!!!!!!!
Vilken talang!!


Flisan

P.s. Köra med släp i Stockholm och på Horngatan (med tretusen rödljus) och sen klara u- svängar dessutom...Jag bugar av beundran och vördnad!!!!

MiA sa...

Skåpet blev verkligen jättefint! Är det ett gammalt fönster ni har använt? Himlans smart :)

Ha en skön kväll!
MiA

MiaMaria sa...

Hej!

Kul att du kikar in...

Oj så många härliga möbler du visar...

Och ett underbart skåp...

Ha´en bra vecka!
MiaMaria

Levindas Värld sa...

Hej!

Va roligt att du gillade min blogg, du är så hjärtligt välkommen tillbaka :)

Åh va vackert ditt skåp var, härligt nött och shabby :)

Nu ska jag kika vidare hos dig,
Ha det gott!

Anne sa...

Slurp slurp till alla fina grejer!
Hoppas jag kan komma förbi snart
kanske till helgen?

Unknown sa...

Åh så mkt fint! och ditt skåp, ja wow! Var stolt!! Kram petra

Living by Milla sa...

Skåpet är så snyggt, det ser supergammalt ut! Vad roligt att ni ska öppna butik på bloggen, det ser jag fram emot.

kram Camilla

Unknown sa...

Hejsan Vännen!
Nej, du tjatar inte.Ler. Skicka din chefs mail adress så ska vi se vad jag kan sända henne kring boken och dess medverkan. Kram Petra