29 okt. 2008

Hej å hå! Nu är butiken ÖPPEN!


Äntligen har vi lyckats få in bilder i varje kategori i vår lilla butik.


Naturligtvis kommer det fler och även bättre bilder, men just nu är vi ganska nöjda med att visa det som finns där. Man får ju inte va FÖR petig, då kan man lätt bli galen sägs det. Eller galen är man kanske redan förresten. Kul har vi i alla fall :)Tänk va lycklig jag är att få hålla på med sånt här, jag bara ÄLSKAR ju det.
Här ovan syns min första lilla kökshylla. Guuuu va jag slet med den för att få till det som jag ville. Kan ju skratta nu i efterhand men då var det lagom kul ... där stod jag å filade och trixade medan Peter bara målade möbel efter möbel. Va? Hade han eld i baken eller? Javisst hade han det. 'Nu ska vi måla möbler' gastade han!
Roligt hade vi minsann!
Tallrikarna är väl söta oxå? Men de säljer jag inte - högst privata ha ha!


Älskar att hålla på å styla och duka och fixa. Den här gången (syftar på bilden ovan) blev det snabba puckar, så hann inte få ut allt gullegull från skåpen. Kanske bra det förresten .. ibland kan väl lagom va bäst? Eller ????

Stolen har Peter fixat till ... tycker den är dööhäftig. Vi har två stycken om nån är intresserad förresten. Gult är INTE fult som uttrycket vill förmedla :)

När jag ser de här bilderna blir jag något sommarsjuk faktiskt. Men å andra sidan när jag tittar ut genom fönstret är det alldeles vitt med dimma och solen försöker titta fram .. det är mycket VACKERT det med.

Köpte ny jacka igår oxå, mycket nöjd, men naturligtvis blev det en svart en. Jag klarar helt enkelt inte av att köpa andra färger. Varför är det så?? Var på ordentlig och välbehövlig shoppingrunda igår alltså .. köpte en hel del fina saker som jag visar sen.

Ha nu en urmysig onsdag alla ni underbara bloggare därute. Är sååå lycklig för att ha kommit hit till denna värld och fått 'träffa' så många fina människor. TACK för alla rara och uppmuntrande kommentarer - vi lever verkligen på dem!

Stor kram från butiksföreståndarna Malin & Peter HAHA!

Glöm nu för GUDS SKULL inte att kika in i butiken oxå

http://www.butikenpamontebello.blogspot.com

3 kommentarer:

Floras Kulle sa...

Himmel, vad kul!
Har dreglat i er butik ett par gånger nu... Vilken tur att jag bor på andra sidan landet. Jag hade nog möblerat butiken med era fina möbler.
Och tusen tack för web-shop-tipset! Skall absolut testa Starweb och se hur det verkar.
Låter otäckt förresten, med den där bilen som kom farande... Kunde gått riktigt illa! Superläskigt. Vilken tur att det gick som det gick.
KRAM:
Annette

Viola sa...

Här händer det grejer vill jag lova, kännr nog igen mig i er två, älskar det jag håller på med, skapa i bilder, texter och leta efter vackra saker till butiken,. lycka till kram

Radhusfrun sa...

Vilken underbar stol, jag svimmar. Hur lyckas man att det utseendet på den ?
Jag skulle få köpmani (mer än vanligt) om jag besökte den här butiken.