11 okt. 2008

Ni visste väl att vi säljer våra möbler också ...

Tänk att man kan va så klantig att man i sin bloggiver nästan glömmer bort att tala om att vi ju naturligtvis också säljer möblerna vi målar och gör om. Oops!


Det är så himlans roligt för vi har börjat få en hel del måleri jobb. Urgulliga människor kommer hit med sina möbler som de vill att vi fixar till åt dem. Det är ju verkligen jättekul tycker vi. Just nu håller jag på med fyra jugendstolar åt en helmysig tjej. De blir sååå fina. Ingen bild än men det kommer. Hon ska även ha ett härligt gammalt klaffbord som Peter nu har målat. Det var minsann ett slaktbord en gång i tiden och då passar det ju utmärkt att det nya hemmet är ett vegetariskt kök! Eller?? ...... vi får väl se hur dem trivs ihop :)
Stolarna på bilden ska jag förresten ge mig på snart också. De ska målas vita och sedan kläs om i ett jättehärligt toile tyg jag hittat. Ser verkligen fram emot att se hur de blir för i min skalle blir dem helt fantastiska naturligtvis :)
Oj oj va möbler vi har runt om i huset, särskilt i Peters sons rum (han bor här varannan helg bara!) .. stackarn!, å i rummet vi kallar förmaket som bara inte har fått nån identitet ännu står en mängd färdiga möbler, i källaren finns byråar, småbord, skåp, skänkar, stolar och otaliga småhyllor av olika slag. Nere i ladan sen då .... hualien vågar knappt tänka på det. Men guuud va skoj det är å hålla på. Ja just det ja, i vedboden står det ju oxå möbler. Näe, vi behöver fler förråd, det bara är så!
Härlig söndag på er!
Kram Malin

9 kommentarer:

DESIGN I TID OCH RUM sa...

Hej! nej det visste jag inte, men så duktiga ni er!
jag älskar möbler och skulle kunna samla på dem, i alla stilar. men min man stoppar mig.Bor i ett litet radhus,och brukar säga att i mitt nästa liv sk jag ha stort hus och olika rum med olika stilar...hihi
Uppe på vinden finns olika slags stolar och anndra möbler, som jag vägrar sälj,och en gång om året är det bråk hos oss,när min man städar vinden. Hoppas jag har inte tråkat ut dig nu...
Ha en bra helg Dadda.

S o F sa...

Det finns så många fina möbler på din blogg.

Va duktiga ni är!

Tänk om det ändå inte var så långt till Stockholm...

Lycka till med alla era projekt! Kul att ni dokumenterar dem i bilder.

Betongänglar sa...

Ni har fullt upp hör jag - men vad kul sen när det är nånting som man verkligen Älskar att hålla på med... ;)
Det finns så mycket fina möbler hos er..
Kramis/Annelie

Home No.1 sa...

Hej Malin..tack för titten och att du gillar bloggen det gör mig glad!!! I min Webshop finns inget för ögonblicket(första gången den har varit tom den går superbra och jag hinner inte riktigt med)ska lägga ut nytt på fredag kika gärna in då! Ni grejar och är riktigt kreativa ser jag mycket fint på bloggen ska kika runt nu,Mvh. Annica.

Dicksonska våningen sa...

Hej hej!
Vilken härlig idé - lever ni på att sälja möbler? Eller är det ett sidoprojekt?
Det är så himla härligt när man gör om en möbel och underarbetet är klart så man får dra med penseln över dem :) Det blir ju skillnad med en gång!
Kram Annika

Ann-Catrin sa...

Tänk att det är s roligt att fixa och renovera.. jag bara älskar det.
men som du skriver.. sp himla skrymmande det är.
vi har verkligen inte plats för allt..
Så mysigt att jag funnit dig här på bloggen..

Klockan ja.. hmm inte står det något heller på den..inget namn alls.. tror företgaet hette trädgårdsdesign men inte helt säker!!
ha en fin veka 'kram
A-C

Home No.1 sa...

Hej Malin klart jag gillar eran blogg!Vad roligt det måste vara att ni dela samma intresse för renovering av gamla möbler, min Mr.M han säjer att "det där är inte min grej" hihi...men jag är galen i honom ändå...skulle gärna se lite mer av ert fina hus det är jag nyfiken på=)
ha det gott...Annica.

Dicksonska våningen sa...

Jag är också nyfiken på vilken lampskärm min golvlampa ska få... Jag har lite svårt att se framför mig vilken typ av skärm som skulle passa bäst. Hmmm....
Angenäma problem! :)
Det är väl det bästa sättet - att ha möbelrenoveringen som ett sidoprojekt innan man kanske går över till det på heltid. Då blir det inte en så stor ekonomisk risk om det inte går bra. Vill ni satsa på detta på heltid?
Kram Annika

Dicksonska våningen sa...

Lycka till med tapeterna! Det blir säkert fint!
Jo, vi har döpt rummen också så vi vet vilka rum vi menar när vi pratar om huset.
Kram A