7 okt. 2008

Ikväll har jag varit på uppstopparkursen ...

.. igen! Det är nåt av det roligaste jag vet just nu. Möbeltapetsering menar jag naturligtvis när jag säger uppstopparkurs. Har en fantastiskt bra lärare och det blir många skratt och berättelser. Händerna värker ju naturligtvis men det får man ju ta - vill man lära sig ett hantverk så vill man!

Jag håller naturligtvis på med den minsta lilla fotpallen nån har sett - men inte är det mindre jobb med det inte, åh nej. Får göra kanstoppning med allt vad det innebär. Så kul alltså och lugnande. Jag sitter eller står där och bara fokuserar på min lilla fotpall - livet är härligt då, fastän jag sticker mig med nålen.


Söt va?

Så här såg den ut när jag köpte den för 25kr på loppis - utmärkt fynd va? Särskilt som den hade både sadelgjord och tusen nubb och allt.Å nu ser den ut så här ... full med ny stoppning .. tänk, har lagt ner över 10 timmar på det här och har fortfarande hur mycket som helst kvar. Men det är fantastiskt vilken ny värld som har öppnat sig för mig.
Förutom att vara ha varit på kursen ikväll har jag målat en hel sekretär på jobbet. Den blev så underbart vacker. Har ingen bild just nu men det kommer kanske ...

God Natt!
Malin

1 kommentar:

Hemma på Landet sa...

Nämen alltså...du Malin!!! Kan jag få jobba med dig? Va?

Jag vill också jobba med sådant, även om jag håller på själv här med allt möjligt.

Tack för härlig kommentar!
Hälsa Maria...henne träffade jag i våras/somras. Kanske kommer jag förbi på lördag...för då ska vi till Stockholm!!
Puss