1 nov. 2008

Vi fick besök idag!

Skymning på Montebello


Jo, idag fick vi minsann mycket trevligt besök från en av våra bloggvänner ... nämligen goa, underbara Anne (kolla - jag lyckades länka - ha ha!) med mamma och två vildbattingar! Hela huset skälvde av liv och rörelse och det var jättekul. Något chockade kanske men det är sånt man får ta ... :) Dessa småttingar var helt underbara!

Vi fikade nybakta sockerkakor av olika slag och gick runt och visade våra möbler ... dvs hela huset, vedboden som man absolut inte kommer in i just nu och ladan som oxå är ganska proppfull, fast där målar vi ju oxå så det är ju inte konstigt kanske. Anne fastnade till slut för en byrå som vi nu ska måla och byta handtag på. Ska verkligen bli kul för den kommer bli döfin!



Ladan

Gå himlans gärna in hos ANNE och kolla på bilderna. Fast vänligen ignorera bilden på mig då jag råkade fastna på nåt lustigt vis längst ner under takkronan - fullkomligt hiskeligt som vi säger i Småland.

Sen är det ju faktiskt så att Anne skriver nåt så oerhört bra! Det är MYCKET kul å läsa om hennes tankar och bravader! Varning för gapskratt.

När bilen till slut begav sig av mot civilisationen igen satt Anne där med en röd liten lampskärm som hon oxå fallit för och ropade att hon gärna kommer när vi bjuder på fest! Man blir så glaaad i hela själen av såna underbara människor!

Tack för att ni lyste upp vår Allhelgonadag!
Hjärtligt skön söndag önskar vi er alla goa bloggare!
Kramar Malin & Peter

15 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Men DEN kronan får flytta hem till mig typ GENAST!!!!!!
Helt Otrolig! (min mormor har en lika dan oscariansk krona och dom är så underbara!!)

Jag tycker då förresten att det var en riktigt sötnos där under den vackra lampan!!!

Kram

Flisan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej!
Första besöket för mig hos er.
Vad kul med bloggbesöket hos er! Det är ju så roligt att få ett ansikte på personen bakom tangentbordet. Roligt att de hittade en möbel oxå. då har ju ännu en möbel hittat hem nu.

Annica

MiA sa...

Hejhej!
Önskar att jag hade kunnat göra som du och säga upp mej helt och hållet, men det känns lite FÖR vågat i nuläget att inte ha någon fast inkomst alls att falla tillbaka kvar. Trots allt slukar vårt underbara hus en hel del pengar...

Inspiraton är ju till för att delas! Det är helt därför som jag till slut trotsade mitt motstånd mot att blogga istället för att hålla mej till min vanliga lilla hemsida. Blogg-världen är ju mer byggd för utbyte.

Önskar er en fortsatt mysig och kreativ helg!
MiA

LillaFlisan sa...

hihihi!
Om du kollar på Etiketter under kristallkrona på min blogg så kommer du att få se brorsan Oscar! Han bor hos min mormor!
(men gud så knasigt det där lät!, hoppas du fattar!)
Och jag tycker fortfarande att du är en sötnos!!!;-)

Kram
Flisan

LillaFlisan sa...

Glömde bort att kommentera auktionsverket i Sthlm!
Här kommer den !!!!!??????!!!!

Kram Flisan

Hudterapeut sa...

Hej igen!

Jag är helt kär i era bloggar. Jag lägger till båda på min sida. Helt livsfarligt med alla fina saker.
Bra att veta att ni rör er i landet. Nu skall jag kolla på allt fint i butiken medans jag dricker en latte och äter barnens kokosbollar.
Kram vi hörs!

Anneli sa...

Så Härligt och Jättefint
Ska kolla in hos Ann och glo...
Kram/Annelie

Frida sa...

Vad kul med blogggästsbesök!
Vilket fint hus ni har.
Kram Frida

Anneli sa...

Är det tillåtet med Loppisförbud - Ett skrämselhyss på Halloween tror jag att det är - kalla kårar...
"Fniss"
Kram/Annelie

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Tack så jättemycket :)

jag förstår att du längtar till jobbet...Kungens lilla piga är ju helt underbar och Maria är så trevlig...du får hälsa henne från "Himlen" :)

Kram Therese

Unknown sa...

Åh, det låter som om du har haft en alldeles underbar dag! Blir så nyfiken på Anne nu så nu ska jag ta och klicka mig in och kika lite där, hihi. Ha det gott så länge/ KRAM Petra

Gårdsromantik sa...

Eran butiksblogg är ju livsfarlig - så många vackra möbler!

Nu skall jag kolla in på er spännande länk!

Viola sa...

Härligt med såna vänner, jodå jag har hälsat på och fnissat på Annes blogg, du den kronan tar jag på direkten, skulle göra sig så bra i min gamla sekelvåning, det är så härligt att hälsa på er, kramar

Living by Milla sa...

Vad fint ert hus är i skymningen. Härligt med goa vänner. Nu ska jag kika in till Anne.

kram Camilla

Marie Söderberg sa...

vilket vackert hus ni har !!! -"..jag blir så avundsjuk..såå avundsjuk.."...vilken HÄRLIG blogg du har..som sagt sitter ständigt med ett leende på läpparan..TACKAR !!