15 feb. 2009

God Kväll på er!



Visst är skålen fin!
Loppisfynd faktiskt. Blev lite fint med all frukt i tycker jag.



I slutet av förra veckan målades det här hemma ordentligt.

Ovan är ett litet urval på målningsprocessen. Fick ett galet ryck med färgpyttsarna





Här ligger vår älskade vovve Mollie.
Idag har vi varit hos tant doktorn med henne. Var uppe större delen av natten medan stackarn kräktes, ungefär sådär en gång i halvtimmen. Usch så hemskt å se och inte kunna göra nåt. Det var ju bara galla. BLÄÄÄÄÄ!!
När hon spydde upp det lilla vattnet hon fått i sig imorse så ringde jag veterinären. Fick komma på en gång. Den lilla (eller oops ... numera ganska stora) Mollie fick både lämna blodprov, ha dropp och bli röntgad. Av allt det var röntgen värst tyckte tjejen tydligen. Hon formligen SKREK när vi alla försökte hålla henne kvar på sidan på det hala bordet .... usch vad vi led med henne. Hon var ju för faaaan vettskrämd. Har aldrig hört sån hyperventilation.
Nu mår hon bättre, har fått i sig lite lite ris och vatten. Sover som en prinsessa!
Ska prata med doktorn imorgon igen för att kolla fler testresultat. Levern nämndes .... usch!

Ett något gladare ämne är stolen på bilden ovan. Vilket fynd tycker jag!
Några hundralappar på loppis. Tog med den till uppstopparkursen förra veckan och fick minsann så jag teg .... är inte halvfärdig med att ta bort allt gammalt på den ännu, så jag fortsätter imorgon tisdag. Möbelspik och häftklamrar i tusental!
Men FIN ska den bli en vacker dag - så det så!
Önskar er alla en god natt!
Kramar Malin :)

Hoppas alla hade en skön och fin Alla Hjärtans Dag var ni än befann er och med vem!



12 kommentarer:

Penseldraget sa...

hej malin
så jätte fin skål...nu har du ju massa frukt att göra smoothies av =)
stackars lilla mollie....hoppas hon tillfrisknar fort....
massa kramar
pia

Home No.1 sa...

Hej Malin ser fram emot att se resultatet efter uppstopparkursen...och stackars lilla voffsingen låter inte bra det där med levern...hoppas det inte är allvarligt.
Kram Annica.

SoCal Helene sa...

Hej Malin, vad träligt med Mollie, hoppas att hon piggnar till snabbt och att det bara är en liten bugg som spökar.....Ska bli kul att se slutresultatet på stolen den blir nog superfin men det är mycket nubb, klammer och gammal stoppning som ska bort, saknar inte den delen men sen kommer det roliga ju! Har du nåt tyg på gång eller?
Ha det gott å de!
Helene

Roses & Angels sa...

Ja det var rena fyndet du! Vi ska flytta till Eskilstuna, därifrån flyttade vi upp så det blir som att komma hem igen. Till 1 juni blir vår flytt eller ja lite tidigare blir det ju. Vi har fått en lägenhet nu från och med 1 maj så det blir nog bra. Lite liten lägenheten är det ju när man jämför med huset hahha men det får gå så länge. Ska ju ha hus sen där så småningom med plats för min ev gårdsbutik. :-) Ok skriv på du. Allt bra där annars? hann inte läsa nåt på din sida men någon mår inte bra? Ska kolla mera sen. VI hörs mera kram Christa

Monica sa...

Hej !!!!!
Vilka fina bilder.......
Jobbigt med hunden.......så trist ...när de mår dåligt....vår katt hade problem med levern och får nu bara äta light-produkter......
Fina make-bilder.......och ja...du gör rätt i att förbereda i god tid.......tiden rusar iväg.....och det är jobbigt med stress på slutet.....
Min dotters rum,blir inte så vidare förändrat.........det blir vitt,silver och krom.....lite "lugnare"..med lite stänk av cerise.......lite mer "vuxet"...lite mer sofistikerat......tror det kan bli bra, vi får väl se......
Ha en bra dag,
Kram,
Monica

LillaFlisan sa...

Ja, du Malin nu fått något att bita i! Köpte en liknade fåtölj som jag kläddeom och målade, sydde överdrag osv.

vilket jobb det var!
Min hade nämligen 1000-tals stora prydnadsstift i mässing runttygetr..

URK!! kan jag bara säga!

Har gjort några inlägg om denna stol från H*lvet*t!!, fniss!

men fin blev den när den blev klar!!!

Stor kram och pussa Mollie massor från mig!!!

Det är så hemskt när ens bebisar blir sjuka!!


Flisan

S o F sa...

Hej Malin!

Tittar bara in och berättar att jag smygöppnat min blogg lite idag, om du har lust att kika in.

Ha det gott!

Anonym sa...

Hej på dig Malin!

Vad roligt med ett besök från dig! Du är ju faktiskt den enda som jag har träffat av alla människor jag sitter och "pratar" med =) Kul att du tyckte om texten jag skrivit på matbordet och de franska liljorna!

Du, det lät inge skoj med vovven! Hoppas det inte är någon fara, utan bara nånting konstigt som hamnat i magen. Håller tummarna!

Kul att du tittade på homestyling avsnittet! Måste säga än en gång att det var jättekonstigt att se sin egen lägenhet sådär..även fast den inte var vårt då, så stod de ju ändå där i vårt kökt! =)

Du har förresten ingen erfarenhet av Mateus servisen? Eller hört nånting? Lite sugen på den nu jag, gillar att man kan kombinera ihop lite olika färger. Men stött på lite kommentarer på nätet om att den lätt blir kantstött..

Kram på dig och hoppas allt går bra imorgon!

Anna

lovefriidrott sa...

Hej, ville bara kika in o säga hej,,,d var ju ett tag sen.
Hoppas allt är bra med Er
Många kramar Sari

Penseldraget sa...

malin vännen...
du är så snäll o go med dina kommentarer =) de värmer ska du veta, visst är de härliga problem du har men man kan väl blanda lite smakfullt...tycker oxo om alla stilar du nämner =) o du.... tack för du kallar mig smart =) =)
massa kramar
pia

Roses & Angels sa...

Hej! Hahha ja inte är det långt emellan inte. 124 km eller nåt sånt. gubben jobbar ju i stockholm så det lär ju blir så att man besöker staden själv också. SKA du till Eskilstuna?? till våren/sommaren??? Åh hoppas jag rä på plats då. Vore kul att ses. Japp nu har jag mailat Janncia, tack för tipset. Annars om det inte löser sig får jag väl öppna en ny blogg och föra över allt. Pust vilket jobb. Ska ta kaffet nu och en giftpinne! Kram Christa

MARIA sa...

Hej Malin och tack för besöket. Jag har minsann varit hos dig och hälsat på flera gånger. Men inte skrivit ngt, är lite slarvig med det då jag försvinner i allt vackert och vandrar sen vidare till nästa plats och nytt ögongodis.
Men du ska veta att jag är här och njuter då och då. Hade själv ett antikmåleri för många år sedan.

Maria