29 jan. 2009

Nu va det slut ....

på såna här godsaker !!!

Jooodåå ... Malin har blivit fullkomligt vettskrämd av Tanita!
Va????

Tanita är en våg - som förutom att envist tala om min riktiga vikt (alltså inte den som större delen av hjärnan TROR) oxå printar ut ett KVITTO på hur hög fettmassa jag har i kroppen!!

Trodde jag skulle smälla av ...

... vågar nog inte tala om hur mycket ... det får bli SEN, när jag faktiskt SER att lite av denna ENORMA massa faktiskt har stuckit sin kos.

(bara tvungen att bryta med en bild ... uschameja)
Ja ja, så nu så här i vackraste (not) januari ser jag till att göra som så oerhört många andra medmänniskor valt .. nämligen att börja träna och gå ner i vikt!! Tjoho!
Bara å tuta å köra! Har varit och tränat EN hel gång den här veckan (inte illa - believe me!) och ska på Pilates imorgon förmiddag. Dessutom har jag kört igång med BRA 'diet' eller 'ny livsstil' kallas den oxå visst. ..... näe, har inte fuskat och är inte direkt sötsugen .... ännu vill säga! Det är bara torsdagkväll. Usch, vad ska jag göra när Axel-bonussonen kommer till helgen och bakar MINST 4 sorters kakor????? Jo, enligt Peter ska jag tydligen visa karaktär. Jasssåååå, va det såå enkelt - ja men DÅ vet jag ju!!
Nu gör jag visserligen detta för min egen skull, för att jag vill må bra, för att jag vill bli piggare, för att jag vill tycka om mig själv riktigt igen, för att jag vill slippa se bilringarna, för att jag ska tycka det är underbart att gifta mig i sommar och för att jag helt enkelt bara VILL.

Nu byter jag ämne helt abrupt - man får nämligen inte fokusera helt och hållet på det där andra, för då blir det nåt jobbigt, fult och svårt. Det ska liksom bara flyta med ...
Därför kommer här nu en bild från lägenheten där våra underbara vänner Neil & Anna bor. De bad oss fixa deras hallmöbel i höstas (tror jag redan visat bilder men ...) och så här coolt blev det mot deras fondtapet i hallen. Strålande tapet!
~~~~~~~



I veckan fyllde min goa lillebror 31 och hela familjen var inbjudna till middag!
Fick underbart lammkött med rotfrukter och sallad till (näääeee, jag hade INTE sagt nånting om mitt nya leverna) ... är det inte förtjusande praktiskt med telepati?
Tänkte konstant hela dagen 'gode gud - gör så att de serverar nåt jag kan äta, gode gud - gör så att de serverar nåt jag kan äta, gode ....' ja.
De har precis målat trappan i 70-tals huset (inte riktigt färdig än - jag vet Martin) men se så fiiint det blev, otrolig skillnad från FURU!
Så ville jag även då visa den fantastiska lampan över matbordet.
Urfräck!
Och varför inte passa på å visa upp en del av deras kök oxå när jag ändå håller på?
Vi (syskonen alltså) har olika stil, visst, men detta tycker jag är helläckert!
GRATTIS i efterskott brorsan!
~~~~~~~~~
(så här ser både jag och vovven Mollie ut i sommar!!)
Ha ha ha!
(Mollie är ju en labbetjej på snart 10 bast, å jag .... näe, kanske inte riktigt men man kan ju alltid drömma)
Denna FABULOUSa utmärkelsen har jag fått av TVÅ underbara bloggerskor!
Blir ju så ända in i baljans glad. Ni ska verkligen veta att sånt här värmer i hjärtat!
Så TACK kära ni.
Men så är det ju så här att det kom en liten utmaning med på köpet liksom ...
Man ska lista 5 saker som man inte kan vara utan!
Förutom familjen och vännerna och vovven då ...
  • PETER (jo, han är familj, men ...)
  • Montebello huset
  • Astma sprayet
  • Min bil
  • å mat ... (näe, jag är INTE fixerad sa jag ju!)

Nu tänker jag skicka denna vidare till ..
jajamensan ... alla NI som oxå fallit för januari-fixen att BANTA och BÖRJA MOTIONERA!

Ni får allt ge er tillkänna ... he he

Och med det är det nödvändigt att visa en sommarbild ... jag störtlängtar till den färgglada årstiden!


Jordens dunderkram till alla FABULOUS bloggvänner därute!
Malin




26 kommentarer:

Marie Söderberg sa...

ohahahaohahihi..kära Malin,,har du aldrig funderat på att skriva en bok..? typ Malins alldagliga betraktelser..du skriver helt underbart roligt !! ådu TACK för idag, nu kan jag desutom riktigt SKRYTA med att jag har träffat min Bloggkompis malin som har Montobello Möbler. här och nu i VERKLIGHETEN..för Malin har jag träffat tidigare,,hihi..jag skall skriva om ert hus etc såsmoningom...ska sno lite bilder frpn din blogg först..haha

stor kram till dej och din goa blivande äkta man!!

Anonym sa...

näää nu blir jag galen alltså..fasiken denna början på blogg "beauty.." har jag raderat !!! hmmm varför hänger den kvar?? nåja..det är jag ..samma classic style..yeah..kram å go natt

Roses & Angels sa...

Hej! Åh du är så värd den. Tänk ja hur man hamnat i denna värld! Trodde aldrig att jag skulle börja blogga men ångrar inte det en sekund jag har fått så många "NYA" vänner! Ha en riktigt trevlig fredag Kram Christa

Roses & Angels sa...

Tycker du?? Ja jag kunde bara inte motstå den! Hahha kram

Design i tid och rum sa...

Hej! håller alla tummar jag bara kan...för dig
Du klarar det..det gäller bara att förendra livsstil helt och hållet annars går inte.Och att ha en inre dialog med sig själv som säger till dig:"att du inte ska bar gå när i vikt utan att DU FÖRTJÄNAR DET"
kramar Dadda

Lisa Marklund sa...

Så underbart att gifta sig :-) och visst klarar du av att gå ner i vikt och gör du inte det så vaddå? Du är ju samma underbara kvinna ändå, eller hur. Bara du själv mår bra. Men visst ska man tänka på sin hälsa...den är den viktigaste. Jag hejar på dig :-)
Kram Lisa

Vita hjärtan sa...

Här gäller också GI-kost och motion.....till helgen ska jag på mässa och jag MÅSTE klara det, men inte blir det lätt!

Kram Annemari

lovefriidrott sa...

Ha ha en talande våg:)
Jag blir vettskrämd av våran vanliga som visar 10kg + efter sommaren oj oj det är deprimerande...men du Malin vi kanske ska peppa varandra så får vi lite PRESS!!!! Kom igen!! i sommar/höst är det bröllop(för dig),,,du fixar det!!!
Ha en underbar helg
Ljus & Kärlek
på Er!!!
Kram Sari

Viola sa...

Härligt att få ett livstecken ifrån dig, jag började mitt nya liv efter jul och vågen har gått nedåt med 3 kg minskning, så glad , nu är jag snart tillbaka där jag brukar trivas, inte har jag svältit men ratat fika bröd och allt sött som hör därtill...himla läcker våning lillebror har, hoppas att affärerna går lysande, så du är oxå labbe ägare, Otto blir 10 i maj, kanske de vore något för eran tjej, men han är kastrerad fniss...ha en skön helg, KRAM

Anneli sa...

Hej där vännen!
Så fint du visar från våningen - fina bilder...
Lycka till med ditt"nya liv"
hoppas det går bra...
Kramar/Annelie

Mjölk, Puder & Aska sa...

Hej din lilla sockerkakssmula,
jag håller på dig och vi får ju kämpa tillsammans mot beach 2009 ;)

Ska bli jättekul att ses på fredag, du e såååå välkommen.
Kraaam Anna.

Home No.1 sa...

Hej Malin grattis till utmärkelsen, och det där med kakorna och allt ja inte är det lätt, jag är en periodare, just nu skiter jag i att vara sund men rätt vad det är så kör jag GI-metoden vilken funkar på mig...jag är av den smalare sorten som är lönnfet och hur kul är det då!
Den där vågen skulle jag vilja prova !

Ha det gott kram Annica.

Huset på kullen sa...

Grattis till utmärkelsen! Usch det är så svårt att hålla sig ifrån kakor och godis. Jag har också börjat ta tag i mina matvanor och dessutom köpt en crosstrainer som jag trampar på minst 30 minuter per dag. Måste komma i form till våran Baliresa i slutet av april =)

Trevlig helg! Kram Linda

annashusidingtuna sa...

Det kommer att gå bra, är man bara motiverad och ser det hela som en livsstilsförändring och inte ngt som man gör på kort sikt så kommer det att funka.
Kram kram Anna

Anonym sa...

Hihi...jag avundas inte din talande våg. Skulle jag stiga på den så tror jag du skulle RYTA åt mig att jag ätit alldeles för gott alldeles för länge, men så längen jeansen går fast så;) Jag har en utmaning till dig inne hos mig. Alltid går det åt lite energi till det också (inte det?)Kram M.

n o r d i n g å r d e n sa...

Usch, vill inte hålla igen, vill frosas hela livet!!! I god mat, ostar, godis, godis, ostbågar, vin, glass allt!!! ; )

Vilka mysiga bilder från ditt hem nedan, vackra rum! Mari.

Roses & Angels sa...

Tjenare tjejen! Hur är läget?? Bra hoppas jag.ÅHHH det vita köksbordet vill JAG HAAA! Skit fint. Kram

FåFängans Hem sa...

Åh vilken fin fondtapet! en sån måste inhandlas snarast!!

hihih massa kram!

Anna på fåfängans hem

Penseldraget sa...

hej malin
ville bara säga hej och hoppas du mår bra =)
snart är de vår då kommer jag =)
kramar pia

Monica sa...

hej !!!!!
Härliga bilder.....!!!!
Och härlig text !!!!!!
Ja,jag har också börjat träna......
Skönt......men blogga är roligare....!!!!!!!!
Ha en bra helg,
Monica i Rom

Viola sa...

VAR ÄR DU? LEVER DU??????UNDRAR VIOLAN

Roses & Angels sa...

Hej! Kul att du är med o tävlar. Kan förstå att du har fullt upp men du kommer ju och hälsar på på bloggen i alla fall! Så att vi vet att du tänker på oss. hihih Kram Christa

Viola sa...

Hallå igen, min tidning har jag beställt gm Maud på gardsromantik.logspto, en bart butiksägare som kan handla den och den kostar 79 kr samt frakt 44 kr, lovar dig, den kan man inte vara utan, helt underbar, den skulle vara en guldgruva för dig och du kan ju som jag köpa den till din butik, kolla med Maud om hon har några kvar, dimma idag och småregn, rena novembervädret så trist, hur går det, har du kommit något vidare med planerna, kram

hagagården sa...

Hej Malin
tack för titten,men va roligt ska ni gifta er till sommaren,ja då får jag gratulera,min man o jag gifte oss för 10 år sedan en väldigt enkel sermoni uppe på gesunda berget i dalarna utan släckt o vänner, bara krille jag o vigselförättaren o hennes man,låter kanske konstigt men det var helt underbart,den bästa dagen i mitt liv,vi valde att göra så efter som vi hade varit ihop i 20 år, så kändes det lite löjligt att gå i kyrkan med en massa folk o så.
tänk vi har varit ett par i snart 30 år, sen vi var 14 år helt otroligt.
Hur går det med firman föresten,du fixar så fina möbler efter kunders önske mål.
Ha det så gott nu
ninni

LillaFlisan sa...

Kära lilla Malin!!!

Du är då en sån glädjespridare!!!!

tack!!!



hur går det med antitårta livet???

Jsg är ju så karaktärslös så jag blir så glad år andra som har styrkan. Det kan ju betyda att jag någon gång fixar det!!!

Men å andra sidan du har ju bröllopet som hägrar ...Snacka om morot!

Ha en trevlig vecka!

Kram

Flisan

färg o form sa...

Tjohoo!! Hoppas att allt är bra med dig trots ditt nya leverne...hi..ha. Fin fina bilder du visar. Kram Hannah